MOSSOS D`ESQUADRA. TEMARI DE L´ÀMBIT C: SEGURETAT I POLICIA

MOSSOS D`ESQUADRA. TEMARI DE L´ÀMBIT C: SEGURETAT I POLICIA. OPOSICIONES

Editorial:
MAD
Año de edición:
Materia
EDUCACIÓN PEDAGOGÍA
ISBN:
978-84-142-1773-3
Páginas:
268
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
Disponible en 5 días

29,00 €
Comprar

Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves d'accés a la categoria de l'escala bàsica del Cos de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a l'Acord GOV/155/2018, de 20 de desembre –que recomanem llegir detingudament a DOGC 7786, d'11 de gener de 2019- pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2019, en el qual s'ofereixen 750 places per a aquesta categoria professional.

Concretament, aquest Volum està dedicat a l'Àmbit C: Seguretat i Policia, i conté l'anàlisi detallada dels seus nou temes.

La seva redacció està orientada en un sentit pedagògic i funcional per afavorir en tot moment l'assimilació sistemàtica i exacta dels seus continguts de cara a la preparació eficaç i realista de les proves que hauran d'afrontar-se, i amb el rigor i profunditat deguts d'acord amb la dificultat de les mateixes.

Cada tema s'acompanya d'uns esquemes comprensius de la matèria, estructurats i elaborats amb detall resumint el contingut i conceptes fonamentals.ÀMBIT C: DE SEGURETAT I POLICIA

Tema C.1. Les competències de la Generalitat en matèria de seguretat

Esquema C.1

Tema C.2. El Departament d’Interior

Esquema C.2

Tema C.3. La coordinació policial

Esquema C.3

Tema C.4. El marc legal de la seguretat

Esquema C.4

Tema C.5. El Codi deontològic policial

Esquema C.5

Otros libros del autor