QUAN EL CEL ES TORNA ROIG

QUAN EL CEL ES TORNA ROIG

Editorial:
GREGAL
Año de edición:
Materia
MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-17082-42-0
Páginas:
236
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
Disponible en 5 días

18,00 €
Comprar

El 27 de maig del 1937 fou un dia molt amarg per la família que protagonitza aquesta història. El narrador, en retrospectiva i tornant a Mallorca després de molts anys sense trepitjar terra balear, s'endinsa en un relat autobiogràfic, un relat d'infància que transcorre dins el marc de la Guerra Civil espanyola.
Ell era tan sols un nin que no comprenia res de la guerra, ni de lluites polítiques, ni d'enfrontaments ideològics. Però, desgraciadament, la gent innocent que no té res a veure amb els conflictes, sovint, com en aquest cas, en són les principals víctimes, les que pateixen les pitjors conseqüències.
Malgrat tot, en el text també hi ha llum, amor i passió. Els personatges, carismàtics i propers, ens transporten a un altre temps, on la vida tenia un altre sentit i on les preocupacions i rutines seguien un altre ritme.
L'obra és un passeig per la vida rural de la Mallorca dels anys trenta, una vida humil i simple, però carregada de sentiments i tradicions que, d'alguna manera, encara perduren.