DE BARCELONA AL MON

DE BARCELONA AL MON. LES CIUTATS D'EN CARLES CARRERAS I VERDAGUER

Editorial:
MILENIO
Año de edición:
Materia
TIERRA Y MEDIOAMBIENTE
ISBN:
978-84-9743-949-7
Páginas:
460
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
RECÍBELO EN 72H

25,00 €
Comprar

Una obra escrita per 36 autors des de 14 ciutats diferents. El llibres'organitza a partir de les principals ciutats amb les quals l'autorha mantingut relació al llarg de gairebé 50 anys de vidaacadèmica.
Al voltant de cada ciutat s'organitzen els temes i les persones que, d'una manera o una altra s'han vist influenciadesper la figura i l'obra d'en Carles Carreras Verdaguer. El contingutdels capítols barreja experiències personals amb temes acadèmics,explorant al llarg del llibre la importància i la influènciaaconseguides en diversesàrees de la vida professional. La l.gica espacial d'aquesta obra és escalar, des del més proper fins alllunyà. Arrenca amb Barcelona, el seu principal laboratori urbà ibressol de les seves primeres recerques.
Continua per lesciutats de l'Estat espanyol (Lleida i Madrid),per desprésampliar al conjunt de la Mediterrània (Menorca i Alexandria), d´Europa (Utrecht, Nàpols, Lisboa, Tolosa de Llenguadoc) i d'Amèrica (SaoPaulo, Rio de Janeiro, Mèxic, Filadèlfia). Per acabar, es retorna aBarcelona, espai de la utopia, des d'on es projecta la influència delseu

Otros libros del autor