EL PARADÍS ÉS CASA TEVA

EL PARADÍS ÉS CASA TEVA. UN MANUAL PER SER FELIÇ DE PORTES ENDINS

Editorial:
EDICIONES B
Año de edición:
Materia
MENTE, CUERPO Y ESPÍRITU
ISBN:
978-84-666-6216-1
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
Agotado

15,00 €

Una guia amb múltiples idees per transformar la nostra llar en un temple de positivitat exterior i interior
No hi ha res com la llar. De nosaltres depèn que sigui com volem. I si bé és cert que inevitablement acaba sent una manifestació de la nostra personalitat, també ho és que amb una preparació adequada, una estratègia relativa als objectius clars, tenacitat, rigor i bona voluntat, podem canviar l'estil del lloc on vivim. I, al mateix temps, ens canviarem també una mica a nosaltres mateixos.
Aquest llibre parla precisament de tot això i de molt més. Concebut com una guia, trobarem en ell informació per saber què diu de nosaltres la nostra llar; orientació sobre els canvis que podem fer per transformar-la a fi d'obtenir el major benestar; les característiques de cada estada per saber quins generen vitalitat, relax o concentració i inspiració; consells per curar o millorar el nostre estat d'ànim a través del lloc en què vivim, amb elements tan senzills com la llum, les plantes i els colors; tècniques per aconseguir omplir de positivitat el nostre habitatge; detalls pràctics sobre els millors materials per crear una llar saludable; idees per aconseguir que en ell regnin sempre l'harmonia i la tranquil•litat.
Aprofitant la saviesa que emana de la tradició oriental, tant xinesa com japonesa, i la incorporació de nombrosos consells i estratègies que la cultura occidental ens ha llegat, Diana Quan ens ajuda a convertir casa nostra en un oasi de serenitat, bones relacions i creativitat.

Otros libros del autor

 • EL PARAÍSO ES TU CASA
  Titulo del libro
  EL PARAÍSO ES TU CASA
  QUAN, DIANA
  Una guía con múltiples ideas para transformar nuestro hogar en un templo de positividad exterior e interior No hay n...
  RECÍBELO EN 72H

  15,00 €