POEMANIA

POEMANIA

Editorial:
BROMERA
Año de edición:
ISBN:
978-84-96674-64-6
Páginas:
128
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
Agotado

12,00 €

Poemania

Títol: Poemania. Guia pràctica per a fer lectors i lectores de poesia

Autor: Anna Ballester

Il·lustrador: Quim Bou

Format: 60 x 30

Nombre de pàgines: 40

Edició: 2009

ISBN: 978-84-96674-64-6

Preu: 0

Descripció: Des de ben menuts, les xiquetes i els xiquets gaudeixen amb la musicalitat, el ritme i el joc de les paraules. Per què, després, no lligen poesia? L'objectiu de Poemania és proporcionar recursos i estratègies per a incitar pares, mares i docents a seguir jugant i a redescobrir el plaer de llegir i escriure textos poètics. Volem convidar-los a transitar tots junts pel fascinant món de la poesia amb lectures en veu alta, amb jocs de memorització, amb activitats per a escriure i recrear poemes i amb propostes de dramatització. Una guia engrescadora que anima a posar-la en pràctica.

Públic a què va dirigit: Principalment a pares i mares, però també a bibliotecaris, llibreters, docents, mediadors i a tots els qui estan interessats en el foment de la lectura en l'àmbit familiar.

Propostes didàctiques :

Condicions d'adquisició: Per a adquirir el llibre, cal omplir el formulari de comanda. La Fundació Bromera servirà el material en el termini d’un mes a partir de la recepció de la petició. Els ports seran a càrrec del sol·licitant. La Fundació Bromera es reserva el dret de reduir el nombre d'exemplars sol·licitats en funció de les existències.D'altra banda, t’oferim la possibilitat d’organitzar una sessió d’animació lectora relacionada amb el llibre que tries. Indica si hi estàs interessat i des de la Fundació ens posarem en contacte amb tu per tal d’explicar-te'n el preu i les condicions.