TEMARI 1 COS AGENTS RURALS GENERALITAT DE CATALUNYA 2017

TEMARI 1 COS AGENTS RURALS GENERALITAT DE CATALUNYA 2017. OPOSICIONES OPOSICIONS

Editorial:
ADAMS
Año de edición:
ISBN:
978-84-9147-299-5
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
Agotado

45,00 €

Surt al carrer una nova edició actualitzada del nostre primer volum del Temari per a les proves selectives d’accés al Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu fonamental de facilitar als nostres alumnes la tasca d’obtenir un lloc de plantilla en aquesta Administració.

Aquest volum desenvolupa el contingut de la part general del temari oficial quatre temes de la seva part específica, i es complementa amb els volums de Legislació específica, el segon volum del Temari i el llibre de Qüestionaris i Supòsits Pràctics que completen la col•lecció.
En definitiva, amb aquests quatre volums actualitzats, oferim l'opositor l'eina més eficaç per accedir al Cos d'Agents Rurals de la Generalitat.

PART GENERAL

Tema 1. La Constitució espanyola de 1978: estructura, contingut i principis. Drets i deures fonamentals. El Tribunal Constitucional.

Tema 2. L’Estatut d’autonomia de Catalunya de 2006: estructura, contingut essencial i principis fonamentals. Contingut del títol preliminar. Tipologia de les competències de la Generalitat de Catalunya: exclusives, concurrents i executives.

Tema 3. Institucions de la Generalitat de Catalunya. El Parlament. El President. El Govern. El Síndic de Greuges. La Sindicatura de Comptes. El Consell Consultiu.

Tema 4. L’organització administrativa de la Generalitat de Catalunya. Els departaments de la Generalitat. Els organismes autònoms. Les empreses públiques.

Otros libros del autor