TEMPS AGRAIT PEL TESTIMONIATGE DE CARLES DE FOUCAULD

TEMPS AGRAIT PEL TESTIMONIATGE DE CARLES DE FOUCAULD

Editorial:
CLARETIANAS
Año de edición:
Materia
RELIGIÓN Y CREENCIAS
ISBN:
978-84-9136-394-1
Páginas:
136
Disponibilidad:
RECÍBELO EN 72H

13,50 €
Comprar

Aquest text ofereix en la primera part, l'experiència espiritual d'unmembre de la Comunitat de Jesús durant tota la seva vida a redós deltestimoniatge de Charles de Foucauld. Una experiència que ha marcatels seus criteris de pensament i d'actuació de manera que pot afirmarque la seva vida hauria estat tota una altra cosa sense la referènciaal Germanet de Jesús.
En la segona part es pot trobar unquart «temps» en aquest cas «agraït» (els altres han estat temps«après», «obert» i «daurat»): una confidència personal de com labiografia de Foucauld, els escrits sobre el seu compromísd'encarnació, els contactes amb comunitats i llocs concrets, haninspirat una espiritualitat que subratlla la infància espiritual,l'aliment del capteniment de presència i transparència... És a dir una inspiració evangèlica que ha acompanyat tota una vida.

Carles de Foucauld (1858-1916), beatificat l'any 2005, és una de les figures espirituals més significatives del nostre temps. Volentimitar la vida senzilla de Jesús a Natzaret es va establir al desertdel Sahara, on va viure sol fins a la seva mort als 58 anys. La sevavi