ELS EDUCADORS FELIÇOS CANVIEN EL MÓN

ELS EDUCADORS FELIÇOS CANVIEN EL MÓN. UNA GUIA PER CULTIVAR LA PLENA CONSCIÈNCIA A L´EDUCACIÓ

Editorial:
KAIROS
Año de edición:
Materia
EDUCACIÓN PEDAGOGÍA
ISBN:
978-84-9988-671-8
Páginas:
384
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
RECÍBELO EN 72H

24,00 €
Comprar

El primer manual autoritzat dels ensenyaments i les pràctiques desenvolupades per Thich Nhat Hanh i els educadors de Plum Village per ajudar els mestres a cultivar la plena consciència a les seves vides i a les dels seus alumnes.
Els educadors feliços canvien el món ensenya a mestres d?educació primària, docents universitaris, professors de secundària i membres del personal educatiu en general que, per tal de poder fer un bon ensenyament a les escoles, les universitats i les aules, és important que primer incorporin en ells mateixos la pràctica i la transformació a través del mindfulness.
Aquest llibre inclou tècniques senzilles, perfeccionades pels mateixos educadors, per aprendre com cultivar la plena consciència, o mindfulness, i aplicar-la en les relacions i la pràctica docent amb els alumnes i els col?legues. Presentades en un llenguatge laic, adequat per a contextos diversos, les instruccions van seguides d?una orientació pràctica dirigida als docents, amb abundants explicacions, activitats, consells i respostes dels estudiants.

Otros libros del autor

 • LOS EDUCADORES FELICES CAMBIAN EL MUNDO
  Titulo del libro
  LOS EDUCADORES FELICES CAMBIAN EL MUNDO
  HANH, THICH NHAT ; WEARE, KATHERINE
  El primer manual autorizado de las enseñanzas y prácticas desarrolladas por Thich Nhat Hanh y los educadores de Plum...
  RECÍBELO EN 72H

  24,00 €