LA FIGURA DE L´EXPERT COMPTABLE: SITUACIÓ ACTUAL I PERSPECTIVES

LA FIGURA DE L´EXPERT COMPTABLE: SITUACIÓ ACTUAL I PERSPECTIVES. BASES CONCEPTUALS I APLICACIONS PRÀCTIQUES

Editorial:
PROFIT
Año de edición:
Materia
FINANZAS Y CONTABILIDAD
ISBN:
978-84-16583-20-1
Páginas:
184
Encuadernación:
RÚSTICA
Disponibilidad:
Disponible en 5 días

18,95 €
Comprar

La figura de l'Expert Comptable està oficialment reconeguda en molts països del nostre entorn. A França o Itàlia, per exemple, l'Expert Comptable està regulat oficialment i de forma diferenciada a l'Auditor. En canvi, als països anglosaxons l'únic títol oficial és el de Chartered Accountant o Certified Public Accountant que és un terme més ampli, ja que inclou també als Auditors de Comptes. A Amèrica Llatina la situació és molt similar al món anglosaxó ja que està àmpliament establerta la figura del Comptador Públic.
A Espanya el títol d'Expert Comptable, d'origen molt recent, té un caràcter privat i atorgat per la professió, ja que l'únic títol oficial per als professionals de la comptabilitat i l'auditoria és el d'Auditor de Comptes.
Aquesta monografia inclou diversos treballs que permeten conèixer millor la figura de l'Expert Comptable. Per a això, es descriuen els seus objectius, el seu perfil de formació i professional; els requisits d'accés; i les funcions que pot dur a terme. També s'exposa la seva situació a nivell internacional. Altres temes tractats són el comptable de gestió, la diferència amb l'Auditor de Comptes i la dimensió ètica de la seva labor. Finalment, s'inclou un estudi d'opinió que aporta llum en relació amb les expectatives sobre la professió d'Expert Comptable.
A més, s'inclouen diversos casos pràctics d'aspectes relacionats amb la comptabilitat: la valoració d'un despatx professional, la innovació tecnològica d'un despatx professional i la valoració d'intangibles.
Amb aquesta publicació esperem contribuir a la divulgació de la figura de l'Expert Comptable ja que és una peça fonamental per millorar el prestigi de la professió comptable.

Otros libros del autor